dijous, 1 d’octubre del 2015

LECTURES RECOMANADES PER A LA TARDOR I (OCTUBRE)

Lectura otoñal (ilustración de Magalie Foutrier)
 Font de la imatge: http://bibliolectors.tumblr.com/

 JA HA ARRIBAT LA TARDOR.  ÉS HORA DE VEURE CAURE LES FULLES DELS ARBRES I  DE  PASSAR LES FULLES D'UN LLIBRE.


            
EL LLIBRE NEGRE DELS SECRETS. F. E. Higgins
             

A Anglaterra, al segle XIX, en Ludlow Mostela, un noiet que fuig de casa, fa amistat amb un estrany prestador, que deixa diners a canvi de secrets. Entre tos dos aconsegueixen derrotar el cacic que domina tota la gent del poble.

L' ILLA DE BOWEN . César Mallorquí

 1920. Tot va començar amb l’assassinat del mariner anglès Jeremiah Perkins a Havoysund, un petit port noruec situat a l’Àrtic, i amb el misteriós paquet que, abans de morir, en Perkins va enviar a Lady Elisabeth
Faraday. O potser la història comencés abans, quan es van descobrir unes estranyes relíquies a l’interior d’una antíquissima cripta medieval, ja que va ser precisament una d’aquelles relíquies impossibles la causa que el malhumorat professor Ulises Zarco, director de la societat geogràfi ca SIGMA, s’embarqués en una aventura in imaginable a bord del Saint-Michel. Tant en Zarco com el seu ajudant, Adrián Cairo, han recorregut el món enfrontant-se a tota mena de perills, igual que el capità Verne i la seva tripulació, o el Jove fotògraf Samuel Durango, i fi ns i tot les dues dames angleses que els han demanat ajuda; però cap d’ells estava preparat per enfrontar-se al temible misteri que envolta l’illa de Bowen, més enllà del Cercle Polar Àrtic. Perquè, com deia Sherlock Holmes: «Quan s’ha eliminat l’impossible, el que queda, per improbable que sembli, deu ser la veritat».

VOLVERÁN A POR MÍ.  Hatero& Lahoz

 Greco, un chico problematico de dieciséis años, es enviado a una prestigiosa institución inglesa, la Academia Fénix, que tiene fama de enderezar a jóvenes rebeldes en tiempo récord. Allí conoce a Iris, otra interna. Juntos, irán viendo que en la academia suceden cosas muy extrañas a los alumnos, que de un día al otro desaparecen para volver inquietantemente cambiados y dóciles. Greco e Iris tienen muy poco tiempo para descubrir el misterio de la Academia Fénix y su siniestra directora, o ellos serán sus próximas víctimas... 

 NOEL TE BUSCA/ NOEL ET BUSCA. Àngel Burgas

 Enrique se despierta en un hospital con el cuerpo magullado sin saber por qué, ya que apenas recuerda nada, solo tiene imágenes inconexas. Algo no va bien, porque en la puerta de su habitación hay vigilancia policial. Debería indagar en su pasado, pero en ocasiones la tentación de olvidarlo todo es demasiado fuerte, ya que nada tiene sentido…¿Por qué tiene pequeñas señales de cirugía facial? ¿Por qué un desconocido le escribe una nota donde está escrito «Noel te busca»? ¿Por qué recibe ese mensaje misterioso?Una historia dura, impactante y muy atractiva basada en un hecho real que conmocionó a toda una sociedad y que reflexiona sobre el límite entre el bien y el mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada